Keira Knightley neve egy helyesírási hiba szüleménye

A színésznő elmesélte, neve egy helyesírási baki szüleménye, melyet édesanyja vétett.

Hollywood tele van furcsábbnál furcsább nevű hírességekkel, így most már egyáltalán nem meglepő, ha belebotlunk néhány érdekességbe. A Golden Globe- és Oscar-jelölt Keira Knightley a napokban lerántotta a leplet szokatlan nevének eredetéről, ami csupán egy hatalmas baki volt nevének regisztrálásakor.

Keira Knightley-Elle-2015 március

hirdetés

A nevem eredetileg Kiera lett volna, egy orosz műkorcsolyázó után, akit akkoriban rengeteget mutattak a tévében. Apukám rengetegszer nézte őt, és nagyon kedvelte, ezért akarta, hogy majd engem is így hívjanak – mesélte a színésznő az Elle magazinnak, majd így folytatta: Mégis, mikor megszülettem, anyukám ment el leregisztrálni a nevemet, akinek mindig is szörnyű volt a helyesírása, így a nevemben véletlenül felcserélte az e és az i betűket. Apám persze teljesen kiakadt a tévedés miatt, de akkor már késő volt bármit is tenni. Ami papíron van, az már papíron van, nem lehet megváltoztatni. Ez a nevem. Egy helyesírási hiba.

Keira és férje, James Righton első babájukat várják, aki valószínűleg márciusban látja meg a napvilágot. Reméljük, hogy Keirának jobb helyesírása van, mint az édesanyjának, és nem vét hasonló hibát, mikor saját gyermekének nevét regisztrálják.
forrás: starity.hu
hirdetés

Vélemény, hozzászólás?