Eljegyzési tanácsadó céget alapított, mert csalódott kérőjében

Eljegyzési tanácsadó céget alapított egy brit nő, mert csalódott kérőjében. Sikeres a vállalkozás, bár ügyfelei zöme az eljegyzés után sem vallja be, hogy sem az ötlet, sem a szervezés nem a sajátja volt.

Illusztráció. kép: orboleta1/indafoto.hu

Illusztráció. kép: orboleta1/indafoto.hu

A 34 éves Sam Sheppard kezét négy éve kérte meg párja, de olyan szenvtelenül, mintha csak azt kérdezte volna, hogy kér-e pizzát.

A nő ugyan nagyon zokon vette a dolgot, de azóta is együtt van a férfival, aki – a The Daily Telegraph című brit lap értesülése szerint – azt tervezi, hogy másodszor is nekirugaszkodik (feltehetően romantikusabb módon) a lánykérésnek.

Ebből következőn Sheppard akkor nemet mondott, az ő ügyfelei viszont mind igenlő választ kaptak.

hirdetés

“Idáig 100 százalékos a sikerrátám” – mondta a nő.

Vállalkozása neve The Proposal Expert – Az eljegyzési szakértő. Ügyfelei között nem csak férfiak vannak.

A tanácsadói munkát azzal kezdi, hogy alaposan kifaggatja a megrendelőt apróságokról: párja humorérzékétől kezdve egészen odáig, hogy miként töltik a szombat reggeleket. Ezek után három hetet kér arra, hogy kitalálja és megtervezze a megfelelő eljegyzést.

A megrendelő számos lány-, vagy legénykérő “termékcsomag” közül választhat pénztárcájához igazodón. A legolcsóbb variáció 10 fontba kerül, de Sheppard szervez 10 ezer fontos eljegyzés-meglepetést is. Maga a tanácsadás 100 fontba kerül.

A szakértő az egészen vad ötleteket nem javasolja, csakis akkor, ha a pár mindkét tagja szereti a különcködést. Tapasztalati szerint pózból a legjobb a térdeplős változat, ezt szereti a nők többsége.

A walesi születésű Sheppard egyébként végzettségét tekintve irodalom szakos tanár.

hirdetés

Vélemény, hozzászólás?