Megjelent az Utónév Magazin!

Nagyon sokan vannak, akiket érdekelnek a nevek és rendszeresen bújják az utónévkönyveket. Most igazán jó hírrel szolgálhatunk a számukra, ugyanis egy olyan magazin jelent meg a napokban, ami kifejezetten a névadással és magukkal a nevekkel foglalkozik.

Az évente megjelenő, nem csak magyar, hanem nemzetközi szinten is unikumnak számító, színes és tartalmas, 124 oldalas kiadvány első számában rengeteg érdekes írást találhatunk. Olyan hírességek történeteit olvashatjuk, mint Gera Zoltán, Laky Zsuzsi és Friderika.

Sok apróbb „neves” sztorival is találkozhatunk, megismerkedhetünk a névadás történetével, és számos téren kaphatunk névadási tanácsokat a hétköznapi szempontoktól a jogi vonatkozásokig.

Megismerkedhetünk a hazai és külföldi névadási trendekkel és olyan, a névadást befolyásoló tényezőkkel, mint a mozi- vagy tv-filmek, tv-műsorok.

Interjút találhatunk szülész-nőgyógyász főorvossal és szülésznővel is, emellett a szerkesztők óvónőkkel és tanár nénikkel is beszélgettek, természetesen a nevek szempontjából megközelítve ezeket a fontos éveket a gyerekek életében. Olvashatunk az örökbefogadásról és a családfakutatásról, a hungarikumnak számító védőnői szolgálatról, a Czeizel Intézet vezetője pedig többek között a magzati diagnosztika eredményeiről és kihívásairól is beszélt a lap munkatársainak.

hirdetés

Az egyébként is szórakoztató, könnyed hangvételű kiadványt vicces gyerekszájtörténetek színesítik, amelyek több oldalon is felbukkannak.

Az Utónév Magazin a családi értékekre nyitott, modern, kreatív olvasók, illetve gyerekvállalás előtt álló ifjú házasok, fiatal családok lapja, de minden olvasónak, aki a nevek iránt érdeklődik, sok érdekességet és felhőtlen kikapcsolódást kínál.

Az első szám már az újságárusoknál!

A legfrissebb információk a magazin facebook oldalán:

facebook.com/utonevmagazin

utonev.hu

hirdetés

Comments are closed.